SSCGTHV

jueves, 31 de marzo de 2011

CGT passa de 4 a 23 representants a l’Institut Català de Salut

Distribució dels delegats obtinguts per la CGT en les eleccions sindicals 2011 a l’ICS:

* Hospitals:

Viladecans: 7 delegats de CGT d’un total de 17

Joan XXIII Tarragona: 7 delegats de CGT d’un total de 23

Vall d’Hebron: 2 delegats de CGT d’un total de 33

Bellvitge: 3 delegats de CGT d’un total de 27

* Atenció primària:

Lleida: 2 delegats de CGT d’un total de 23

Barcelona Metropolitana Sud: 2 delegats de CGT d’un total de 29

Amb una participació de només el 48,62% del cens, el sindicat Metges de Catalunya (MC) ha guanyat les eleccions sindicals a l’Institut Català de la Salut (ICS), després d’aconseguir 82 dels 397 delegats que han escollit els prop de 40.000 treballadors dels centres sanitaris públics.

Els resultats releguen a CCOO a la segona posició, tot i que també ha augmentat la seva representació fins als 77 delegats, segons dades provisionals de l’ICS facilitades per Europa Press.

D’aquesta manera, el col.lectiu mèdic, que representa prop del 25% del personal empleat a l’ICS, ha aconseguit al voltant d’un de cada quatre representants sindicals a les juntes de personal dels àmbits d’atenció primària i dels hospitals de Bellvitge i Vall Hebron de Barcelona, ​​Germans Tries i Pujol de Badalona (Barcelona), Arnau de Vilanova de Lleida, Joan XXIII de Tarragona, Josep Trueta de Girona, Verge de la Cinta de Tortosa (Tarragona) i Viladecans (Barcelona).

En tercer lloc, el sindicat d’infermeria Satse ha aconseguit 66 representants, per davant dels 64 d’UGT - que augmenta en 17 delegats -, els 56 de CATAC-CTS i els 23 de CGT - que el 2007 només en tenia 4 -.

La participació s’ha desplomat set punts respecte als comicis de 2007, després de votar en aquesta ocasió el 48,62% del cens electoral, tot i haver-se augment el nombre de representants sindicals des dels 337 fins als 397.

jueves, 24 de marzo de 2011

CGT VUELVE A GANAR LAS ELECCIONES SINDICALES EN EL HOSPITAL DE VILADECANS

Los trabajadores de este hospital del Institut Català de la Salut han reforzado su confianza en la CGT, otorgándole casi el 40% de los votos en las elecciones sindicales del 23 de marzo pasado. Con una plantilla de poco más de 600 personas, Viladecans destacó como la unidad electoral del ICS con más participación, es decir 73,1 %, lo cual contrasta con la media obtenida en la empresa pública, que no a superado el 48,6 %.

También en las elecciones del 2007 la CGT salió victoriosa, obteniendo en Viladecans los cuatro únicos delegados de personal de todo el ICS. Entonces, la Junta de Personal estaba compuesta por 11 delegados. Una legislatura de trabajo y coherencia dio sus frutos: ampliando su presencia en las urnas, la CGT pasó a disponer de siete delegados de personal, de un total de 17.

Todo indica que la publicación interna de la interesante memoria de esta sección sindical, "MEMORIA 2007-2011 - CGT: EL TRABAJO REALIZADO AL DESCUBIERTO" , parece haber incidido vigorosamente en estos buenos resultados. En ella, además de exponer los principios y directrices generales de su trabajo, la Sección Sindical de CGT del Hospital de Viladecans recordó a los trabajadores la acción sindical desarrollada, los informativos publicados, los temas planteados en reuniones, las actuaciones en materia de prevención de riesgos laborales, las asambleas, concentraciones y huelgas realizadas, en fin, una gran parcela del constante trabajo de este grupo de entusiastas sindicalistas durante su legislatura.


CGT - 7 delegados 172 votos
CCOO - 3 delegados 64 votos
MC - 2 delegados 50 votos
SATSE - 2 delegados 41 votos
FI - 1 delegados 38 votos
USAE - 1 delegados 33 votos
UGT - 1 delegados 32 votos

17 miembros de Junta de Personal

domingo, 13 de marzo de 2011

ELECCIONES SINDICALES ICS 23 DE MARZO DE 2011




Ver el libro "MEMORIA HV 2007-2011"

Descárgate todos los dípticos en:
http://www.nofijos.com