SSCGTHV

jueves, 23 de enero de 2014

Reunió sobre la taula sectorial divendres 24 de gener 2014




L' ICS VOL PACTAR A CANVI DE SANG, SUOR I LLÀGRIMES EL QUE JA TÉ TOTA LA FUNCIÓ PÚBLICA
Aquest divendres 24 de gener del 2014 es reuneix la taula sectorial de sanitat i tornen a reprendre la negociació per trobar un pacte sobre la jornada laboral.
L'última reunió de taula sectorial sobre aquest tema va ser el passat 18 d'abril de 2013, en què van precedir importants mobilitzacions laborals en els centres ( H. Can Ruti , H. Vall Hebron , H.Joan XXIII , H.Bellvitge , H. Viladecans i centres de primària ) i van finalitzar a les portes de l'ICS ocupant la gran via més de tres hores. Aquests fets van pressionar als sindicats i van impedir que se signés cap acord d'augment de jornada.
L´ICS unilateralment aplica la Instrucció 4/ 2013 que suposava el major augment de jornada de tota la sanitat pública de tot l'Estat , 1664h de torn de dia i 1500h de torn de nit.
El passat any 2013 a molts professionals de l'ICS ja se'ls va aplicar l'augment de jornada de 37,5 h i durant aquest període les conseqüències d'aquest increment de jornada han suposat la reducció de plantilla arribant a ser 5300 treballadors i treballadores menys, eliminació dràstica d'interins i eventuals, augment de càrregues de treball, tancament de plantes d'hospitalització i de consultes mèdiques, reducció de serveis per a proves diagnòstiques, augment de risc psicosocial i estrès entre els professionals, amortització de places de personal que es jubila ....
L'estratègia de l'ICS per a aquesta reunió torna a ser el oferir un dia de lleure ( 4 LA ) , permisos mèdics i absències justificades per malaltia a canvi de que els sindicats representants de la taula sectorial ( MC , CCOO , CATAC , SATSE i UGT ) signin definitivament l'augment de jornada proper a les 1664h i 1500h.
Per impedir aquest possible acord , hem de ser els treballadors i treballadores els que ens fem sentir amb fermesa i novament traslladar la disconformitat dels professionals per aconseguir transmetre que les condicions laborals no es poden precaritzar més i segueixin afectant i empitjorant la salut pública dels usuaris de Catalunya.
Ens unim a la mobilització dels i de les professionals, dels delegats i delegades, afiliats i afiliades dels diferents sindicats per a aquest divendres 24 de gener a les 11h a la porta de l'ICS.
Viladecans, dijous 23 de gener de 2014



miércoles, 8 de enero de 2014

CURSO GRATUITO DE RADIOLOGÍA



PRINCIPIS BÀSICS EN RADIOLOGIA PER A INFERMERIA

Día: Dijuos 13 de febrer de 2014
Hora: de 9:00 a 13:00
Ponent:  Mario  De la Fuemte
Duració del curs:  4 hores
Lloc: Hospital de Viladecans ( Sala d´actes )
Adreçat a : Diplomats en infermeria

Interessats podeu passar per la secció sindical de CGT Hospital de Viladecans, o parlar amb Jordi Compte ( servei d´urgències )