SSCGTHV

jueves, 1 de septiembre de 2011

PARTICIPA EN LA MARXA HACIA LA CONCELLERIA Y PROTESTA CONTRA LOS RECORTES EN SANIDADDes-de La PUHC (Plataforma de Usuaris I Hospitals Catalans), ens han demanat que fem difusió de les Marxes a la Conselleria de Sanitat que tindrà lloc el 2/09/2011, així com la nostre implicació activa, sent L'Hospital de Bellvitge un dels punts de partida de tot el Baix Llobregat fins la Conselleria de Sanitat, situada a la Travessera de les Corts 131.

L'Atac a la Sanitat Pública per part del Govern de CIU sense precedents en la Història, necessita de respostes també sense precedents. Os animem des-de la CGT de L'Hospital de Bellvitge a fer vostre aquesta convocatòria de la PUHC, preguem a tothom i tot-dona màxima difusió.

Junts ho podem tot!

1) ZONA LLEIDA-TARRAGONA: PORTA PRINCIPAL HOSPITAL **BELLVITGE Als 16.00 (CONFIRMADA)

2) ZONA BARCELONA: A les 16:00 EN HOSPITAL DE L'ESPERANÇA

3) ZONA GIRONA: A les 16:00 A l'HOSPITAL 2 DE MAIG

Recorrido desde el Hospital de Bellvitge. C/ Feixa Llarga-C/ Crom-C/ Rambla Marina(breve parada en el Cap de Bellvitge)-C/ Cobalt (breve parada en el CUAP)-Rambla Marina_C/ Av. Carrilet-C/ De La Estrella (FGC Sant Josep)- C/Enric Prat de la Riva-C/ Santa Eulalia-C/ Riera blanca-C/ Travessera de les Corts. se ruega máxima puntualidad.

PREGUEM MÀXIMA DIFUSIÓ PERQUÈ SIGUEM MILERS I INTENTAR MOSTRAR NOSTRA FERMA OPOSICIÓ A AQUESTES RETALLADES.

SORTIDA A LA PORTA DE L´HOSPITAL DE VILADECANS CAP A H.BELLVITGE ON COMENÇA LA MARXA, 2 SETEMBRE A LES 15:30H A LA PORTA PRINCIPAL

No hay comentarios: