SSCGTHV

martes, 27 de septiembre de 2011

Recorrido de la manidestacion 29-S


Pulsar encima de la imagen para poder ver mejor los horarios y autobuses , esperamos vuesta asistencia.

Gracias


lunes, 26 de septiembre de 2011

EL 29S TOD@S A LA CALLE



MANIFEST UNITARI A LA POBLACIÓ DE CATALUNYA

El 29 de setembre de l’any passat, des de el sindicalisme institucional fins al sindicalisme de classe i reivindicatiu,es va convocar una Vaga General, amb l’objectiu de parar les mesures neoliberals que dictaven les institucions capitalistes, i que tant el govern espanyol com el català, amb el suport dels respectius parlaments, aplicaven submisament. Aquestes mesures van ser un atac més als drets de totes les treballadores, generant més riquesa pels que han provocat la “crisi”: el capital financer i productiu.

Amb aquestes mesures, el govern i la patronal, han continuat aplicant la seva política neoliberal i capitalista que pretén fer‐nos pagar la crisi a la classe treballadora amb més atur i precarietat. Mesures com la reforma de les Pensions, allargant dos anys la vida laboral, o les congelacions salarials, que han estat recolzades pel sindicalisme corporatiu, traint un cop més el missatge de la convocatòria de vaga de l’any passat.

Els firmants d’aquest manifest fa un any vam cridar a la Vaga General i ens vam comprometre a que la nostra no seria una lluita d’aparador. Amb totes les nostres forces hem continuat mobilitzant‐nos, denunciant en els centres de treball pactes que suposen pèrdues en els drets laborals, oposant‐nos el 27‐G a la vergonyosa reforma de les pensions pactada per CCOO i UGT, rebutjant de ple les retallades a la sanitat i educació, la precarització laboral, els abusos i privilegis de banquers i polítics institucionals, diluint‐nos amb les que des de les places i les assemblees reclamen una democràcia real, etc. En aquest camí moltes vegades el verticalisme sindical ha optat per donar l’esquena als interessos de la classe treballadora i han actuat com una simple corretja de transmissió de la nostra pèrdua de drets venent com inevitables rebaixes i pactes socials.

Per tot això, les organitzacions sindicals firmants d’aquest manifest, analitzem que per canviar l’actual situació i el sistema, es imprescindible la unitat i la lluita sostinguda de totes les treballadores amb tots els moviments socials.

Valorem positivament la gran resposta social que es va produir el 15 de maig, el 15 de juny i el 19 de juny i que ara continua amb les mobilitzacions a educació o sanitat, a les que donem tot el nostre suport.

Considerem molt necessària que la mobilització sigui contínua i sostinguda en el temps per exigir juntes i el més unitàriament el següent:

1. Defensa dels serveis públics (educació, sanitat, transports,…) i la nostra oposició a les retallades, les privatitzacions i externalitzacions.
2. No pagar el deute i que la banca i els sectors estratègics siguin de titularitat pública.
3. Derogació de les reformes laborals i de les pensions.
4. Redistribució de la riquesa i repartiment del treball, per crear ocupació digne per totes i mentrestant garantir un ingrés adequat a totes les persones desocupades.
5. Paralitzar els desnonaments i garantir l’habitatge de lloguer a preus assequibles per tothom.
Per aconseguir aquests objectius convoquem a mobilitzar‐nos unitàriament el 29 de setembre en les localitats de Catalunya, per que siguin accions en les que es recordi la nostra oposició al pacte social, així com preparar jornades de lluita. A més, recolzem altres mobilitzacions com la jornada del 15 d’octubre, així com les lluites en defensa de la educació, sanitat i d’altres serveis públics que s’estan convocant en tot el territori.

Totes aquestes mobilitzacions i altres que convocarem ben aviat van encaminades a crear les condicions necessàries que possibilitin la convocatòria d’una Vaga General per aturar els atacs als drets socials i laborals.

LA LLUITA ÉS AL CARRER I EN ELS LLOCS DE TREBALL, EN DEFENSA DELS NOSTRES DRETS CAP A LA VAGA GENERAL SINDICALISME COMBATIU I NO PACTISTA

jueves, 15 de septiembre de 2011

Formació dirigida a Dipomats en infermeria



Abordatge dels trastorns de la conducta alimentària

Contingut del curs:

- Què són els trastorns de la conducta alimentària (TCA)?

- Concepte dels principals TCA (Anorèxia nerviosa, bulímia nerviosa i trastorn

per afartament)

- Etiopatologia

- Diagnòstic segons la DSM-IV i la CIE-10. Diagnòstic diferencial

- Manifestacions clíniques

- Mesures compensatòries de risc (Vòmits autoinduïts, laxants, diürètics, altres

fàrmacs, exercici físic intens amb l’objectiu d’aprimar-se)

- Diagnòstic diferencial

- Diagnòstics més habituals en TCA: NANDA, NOC, NIC

Día: Divendres 21 d´octubre de 2011

Hora: de 15:00 a 19:00

Ponent: Ruth Martín ( DUE )

Duració del curs: 4 hores

Lloc: Hospital de Viladecans

Adreçat a : Diplomats en infermeria

Preu :

· Gratuït per afiliats a CGT

Curs Puntuable per a la funció pública


domingo, 11 de septiembre de 2011

18S DEFIENDE LO PÚBLICO


18S ¡Defiende lo Público!
EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS. CONTRA EL REFORMAZO.
NO a la SUBMISSIÓ del SISTEMA POLÍTIC all SECTOR FINANCER

L'objectiu és protestar en contra de les retallades i privatitzacions amb finalitats lucratives dels serveis socials, sanitat, educació i cultura, medi ambient, justícia, etc... que ja estan afectant a la ciutadania en general. Aquest procés de retallades i privatització, que sofrim diària...ment, és molt possible que segueixi el seu curs, i en els propers mesos es faci més evident, hem de fer sentir les nostres veus.

L'article 135.3 de la reforma constitucional consagra que el pagament per satisfer els interessos i el capital del deute públic gaudirà de prioritat absoluta. Els impostos recaptats per l'estat es destinaran prioritàriament a pagar un deute que els ciutadans no hem contret. Impostos amb els quals resultarà impossible pagar els ja retallats serveis públics: sanitat, educació, serveis socials, transports, etc...

El 18 de Setembre, surt al carrer!!!

Si vols col·laborar en la difusió d'aquesta acció, entra en http://sanidad.democraciarealya.es/ i imprimeix els teus cartells i octateves; reparteix-los al teu barri, el teu institut o la teva feinal.

Convocat per: Comissió 18s Acampada BCN, MALESTAR 2.0 BCN, Democracia Real Ja, Attac, Indignadas x los Recortes en Sanidad

miércoles, 7 de septiembre de 2011

FERIA VILADECANS: LOS RECORTES EN SANIDAD

Desde el jueves, 08/09, hasta el sábado, 10/09, estaremos en la Feria de Viladecans (Torre Roja), informando a la población sobre la grave situación del Hospital de Viladecans y recogiendo firmas solicitando el cumplimiento de la promesa de su ampliación. Estamos en la carpa de CGT Roca, donde también tenemos un bar. El dinero recaudado por la carpa será utilizado como caja de resistencia para trabajadores despedidos y/o expedientados por la lucha laboral.

jueves, 1 de septiembre de 2011

PARTICIPA EN LA MARXA HACIA LA CONCELLERIA Y PROTESTA CONTRA LOS RECORTES EN SANIDAD



Des-de La PUHC (Plataforma de Usuaris I Hospitals Catalans), ens han demanat que fem difusió de les Marxes a la Conselleria de Sanitat que tindrà lloc el 2/09/2011, així com la nostre implicació activa, sent L'Hospital de Bellvitge un dels punts de partida de tot el Baix Llobregat fins la Conselleria de Sanitat, situada a la Travessera de les Corts 131.

L'Atac a la Sanitat Pública per part del Govern de CIU sense precedents en la Història, necessita de respostes també sense precedents. Os animem des-de la CGT de L'Hospital de Bellvitge a fer vostre aquesta convocatòria de la PUHC, preguem a tothom i tot-dona màxima difusió.

Junts ho podem tot!

1) ZONA LLEIDA-TARRAGONA: PORTA PRINCIPAL HOSPITAL **BELLVITGE Als 16.00 (CONFIRMADA)

2) ZONA BARCELONA: A les 16:00 EN HOSPITAL DE L'ESPERANÇA

3) ZONA GIRONA: A les 16:00 A l'HOSPITAL 2 DE MAIG

Recorrido desde el Hospital de Bellvitge. C/ Feixa Llarga-C/ Crom-C/ Rambla Marina(breve parada en el Cap de Bellvitge)-C/ Cobalt (breve parada en el CUAP)-Rambla Marina_C/ Av. Carrilet-C/ De La Estrella (FGC Sant Josep)- C/Enric Prat de la Riva-C/ Santa Eulalia-C/ Riera blanca-C/ Travessera de les Corts. se ruega máxima puntualidad.

PREGUEM MÀXIMA DIFUSIÓ PERQUÈ SIGUEM MILERS I INTENTAR MOSTRAR NOSTRA FERMA OPOSICIÓ A AQUESTES RETALLADES.

SORTIDA A LA PORTA DE L´HOSPITAL DE VILADECANS CAP A H.BELLVITGE ON COMENÇA LA MARXA, 2 SETEMBRE A LES 15:30H A LA PORTA PRINCIPAL